суббота, 27 апреля 2024 г.

Разершились змагання на фестивалі робототехніки Vinnytsya Robocamp 2024

Нещодавно у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної відбувся Vinnytsya Robocamp  - захід, присвячений робототехніці, який зібрав понад 60 юних ентузіастів конструювання, програмування та творчого мислення. КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти є одним із організаторів заходу. 

Учасники змагались у номінаціях RoboSumo, їзда по лінії та мехатроніка. представили унікальні моделі пристроїв, механізмів, розумних будівель і транспорту.

У загальному заліку змагань серед молодшої вікової категорії І та ІІІ місце посіли команди Добровеличківського ліцею "Інтелект", а ІІ та ІІІ місце - вибороли команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Серед відзначених спеціальними призами від журі за вдалі конструкторські рішення були учні з таких навчальних закладів як Вінницька гімназія №24, ліцеї №6, №4, Сосонський ліцей Вінницького району, Вінницький палац дітей та юнацтва, Добровеличківський ліцей "Інтелект" Кіровоградської області та приватна школа "Інсайт" з Вінниці.

Під час заходу всі учасники мали можливість зробити свій внесок - всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку оборонців України.










Комментариев нет:

Отправить комментарий